Therapiesalon Hoorn Opleiding & Ervaring

Ervaring

Vanaf 1992 ben ik werkzaam in de hulpverlening en heb verschillende functies bekleed in de Verslavingszorg, Reclassering en Geestelijk Gezondheidszorg. Vanaf 2007 tot 2017 was ik werkzaam bij het AMC, afdeling psychiatrie. Mijn werkzaamheden waren gericht op jongvolwassen (en hun gezin) met ernstige psychiatrische problematiek. Ik was actief betrokken bij het familiebeleid en de daaruit voortvloeiende familietrainingen. Vanuit mijn ervaring ben ik bekend met allerlei voorkomende psychische problemen, zoals somberheid, angsten, fobieën, persoonlijkheidsproblematiek, overspannenheid/burn-out en werk gerelateerde klachten.

Nu ben ik, naast mijn eigen praktijk, als systeemtherapeut ook werkzaam bij de SGGZJ De Praktijk, onderdeel van Parlan. Ik ben daar actief bij de polikliniek en het ambulante team Intensieve Opvoedondersteuning

Ik heb mij in 2006 gespecialiseerd in transculturele relatie- en gezinstherapie.

Opleiding

Behalve mijn opleiding Transcultureel Systeemtherapie heb ik mijn kennis verbreed met de volgende trainingen en cursussen:

Als therapeut ben ik lid van de NVRG (Nederlandse Vereniging voor Relatietherapie en Gezinstherapie), EFT (Emotionally Focused Therapy) SKJ (Stichting Kwaliteitsregister Jeugd) en van LVPW (Landelijke vereniging voor Psychosociaal Werkende).